Wij zijn enorme fans van de vier seizoenen, ook bij het opbergen van sjaals. Het ‘per seizoen’ opbergen levert ruimte op in je kast en aan de kapstok. En ruimte in je hoofd. Hang alleen die sjaals binnen handbereik die je werkelijk draagt dit seizoen. Zo maak je jouw keuze voor vandaag of morgen makkelijker, en overzichtelijker. En de sjaals die je dit seizoen toch niet draagt vind je waarschijnlijk leuker als je ze in het juiste seizoen weer tevoorschijn tovert, om te herontdekken. Dan heb je er niet maandenlang ongeïnteresseerd tegenaan zitten of staan kijken.

Sjaals opbergen per seizoen levert ruimte op in je hoofd.

Zomer versus winter.

Op papier is het is bijna winter. Dat zomerse sjaaltje is nu toch maar een flut dingetje. Te iel, te dun en te koud. Misschien ben je ook niet in de juiste stemming voor die te vrolijke print. En straks vice versa, hopla weg met die dikke bakbeesten in het zwoele sjaaltjes seizoen. Geen onnodig graaf- en speurwerk tussen dingen waar je niet naar op zoek bent.

When you’re in the mood for fluffy and warm.

Sjaals voor de winter opbergen in de kast aan een hanger.

When you’re in the mood for bright and cool.

sjaals voor de zomer opbergen in de kast aan een hanger.

Waar laat je je ‘out of season’ sjaals?

Zelf bergen wij onze ‘out of season’ sjaals op in een mand in de kledingkast. Als het buiten koud wordt kiepen we de opbergmand boven het bed om, en dan lachen die aaibare, harige slungels ons toe. We krijgen spontaan zin in de kou. Heel even. Diezelfde mand is snel opnieuw gevuld met het zomerse goed, en de kapstok is vrij voor het aanstaande seizoen. Hello goodbye sjaal.

Liever opbergen met deksel?

Dan zijn lege schoenen- of laarzendozen praktisch. Heb je een diepe kast, dan kun je ze makkelijk achter een stapel kleding kwijt. Neemt een doos teveel ruimte in? Gebruik een kussensloop of een tas.
Sjaals opbergen in de kast in mand, zomer en winter sjaals apart opgeborgen.

Always in the mood for more color?

Onze zomersjaals zijn nou eenmaal feller en de wintersjaals minder opvallend van kleur. Dat past bij ons. Draag jij graag 365 dagen per jaar kleur en heb je vooral dunne sjaals met kleur? Tip: creëer zelf een sjaal met meer volume door twee dunne sjaals in elkaar te draaien. Dan kun je het echt ‘bont’ maken.

Natalie & Micky

P.S. Waar laat jij de sjaals die momenteel ‘out of season’ zijn?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren